Sari la conținut Salt la bara laterală stângă Treci la subsol

VETRISOAIA: Campania „Let’s do it, Romania” -FOTO/VIDEO – BZV.RO

Peste 100 de voluntari, profesori si parinti au participat sambata, 24 septembrie, la „Let’s do it Romania”, evenimentul organizat de primaria Vetrisoaia.

Voluntarii (profesori, elevi, parinti) au participat sambata la campania de curatenie nationala „Let’s do it, Romania”, organizata de adminitratia primarului Corneliu Stanga. Copii sau adulti, acestia au raspuns apelului lansat de organizatori, incercand sa demonstreze astfel ca „inca se mai poate intampla ceva bun in Romania”, Actiunea a inceput la ora 9 si s-a terminat abia la ora 14:00.

“Noi, vetrisoienii, ne-am alaturat campaniei „Let’s do it, Romania”, pentru a arata ca ne pasa de mediul inconjurator. Este o actiune educativa care implica foarte mult spirit civic. Astazi, 24 septembrie, eu impreuna cu elevii si cadrele didactice din comuna ne-am organizat si am demonstrat ca se poate. Timp de 5 ore am strans fiecare deseu din comuna noastra draga. Vreau sa le multumesc pe aceasta cale tuturor participantilor si de ce nu, sa le lansez invitatia de a participa si la anul chiar in numar mai mare.” declara pentru bzv.ro, primarul Corneliu Stanga.

 

Sursa: BZV.RO

0 Comentarii

Nu există încă comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut