Sari la conținut Salt la bara laterală stângă Treci la subsol

Știri și informații utile

Vetrisoaia in plina dezvoltare : au fost inaugurati 5475 metri de covor asfaltic -FOTO

In comuna vasluiana Vetrisoaia, lucrurile sunt in permanenta schimbare si iata ca vestile bune nu intarzie sa apara. Cu rabdare, perseverenta si multa munca, primarul Corneliu Stinga, impreuna cu echipa sa tanara, lucreaza pentru a schimba mediul de viata al localnicilor, cel putin asa cum a promis ca o va face atunci cand a primit votul de incredere din partea lor.

Citeste mai mult

Premiera nationala la Vetrisoaia. Profesorul Carol Stanciu a participat la demararea testelor gratuite de hepatita C – FOTO

Prin actiunea inceputa la Caminul Cultural luni, 25 martie si care va continua pe 26 si 27 martie, conducerea comunei vasluiene Vetrisoaia isi arata preocuparea fata de starea de sanatate a locuitorilor sai.  Primaria Vetrisoaia, impreuna cu Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie, in stransa colaborare cu  Asociatia Echitate in Sanatate si-au propus sa testeze toti locuitorii comunei Vetrisoaia  pentru Hepatita C . Intiatoarea acestui frumos program este chiar doamna profesor Anca TRIFAN – presedinta Societãtii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie. La deschiderea evenimentui a fost prezent si renumitul profesor Carol Stanciu care a adresat cateva cuvinte celor prezenti, bai mai mult a citit cateva randuri dintr-o scrisoare trimisa de tatal doamnei profesor doctor Anca Trifan .

Citeste mai mult

VETRISOAIA: Campania „Let’s do it, Romania” -FOTO/VIDEO – BZV.RO

Peste 100 de voluntari, profesori si parinti au participat sambata, 24 septembrie, la „Let’s do it Romania”, evenimentul organizat de primaria Vetrisoaia.

Voluntarii (profesori, elevi, parinti) au participat sambata la campania de curatenie nationala „Let’s do it, Romania”, organizata de adminitratia primarului Corneliu Stanga. Copii sau adulti, acestia au raspuns apelului lansat de organizatori, incercand sa demonstreze astfel ca „inca se mai poate intampla ceva bun in Romania”, Actiunea a inceput la ora 9 si s-a terminat abia la ora 14:00.

Citeste mai mult

Sari la conținut